Hilton Garden Inn Carlsbad Beach din San Diego

6450 Carlsbad Blvd

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Garden Inn Carlsbad Beach.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se găsește în Carlsbad - Oceanside. Poziționată la 6. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 5 kilometru(i) de hotel. Proprietatea se află la 2. 2 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Călătorii vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Un total de 161 camere sunt disponibile în incintă. Acest hotel a fost recondiţionat integral în anul 2011. Hilton Garden Inn Carlsbad Beach oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Hilton Garden Inn Carlsbad Beach nu oferă paturi suplimentare la cerere. Hilton Garden Inn Carlsbad Beach dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de parcare. Hilton Garden Inn Carlsbad Beach este loial practicilor durabile ecologice. Oaspeţii care stau la acest hotel pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Hilton Garden Inn Carlsbad Beach se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Această proprietate oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. Călătorii pot profita de oportunitatea de a gusta felurile de mâncare servite în cadrul facilităţilor de luat masa ale proprietăţii. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Garden Inn Carlsbad Beach 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Diego?

1. Mc Clellan Palomar (San Diego, Statele Unite ale Americii / SUA)

4 km

2. Oceanside Mnpl (Oceanside, Statele Unite ale Americii / SUA)

11 km

3. Montgomery Fld (San Diego, Statele Unite ale Americii / SUA)

38 km

4. Lindberg Fld (San Diego, Statele Unite ale Americii / SUA)

44 km

5. El Cajon (El Cajon, Statele Unite ale Americii / SUA)

46 km

6. Brown Field (San Diego, Statele Unite ale Americii / SUA)

68 km

7. Rodriguez (Tijuana, Mexic)

71 km

8. Ryan Field (Hemet, Statele Unite ale Americii / SUA)

72 km

9. John Wayne (Santa Ana, Statele Unite ale Americii / SUA)

78 km

10. Riverside (Riverside, Statele Unite ale Americii / SUA)

92 km

11. Borrego Springs (Borrego Springs, Statele Unite ale Americii / SUA)

93 km

12. Chino (Chino, Statele Unite ale Americii / SUA)

98 km

13. Banning (Banning, Statele Unite ale Americii / SUA)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !