Hilton Adelaide din Adelaide

TripAdvisor, nota 4.0

233 Victoria Square, Adelaide

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hilton Adelaide.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este localizat în Adelaide. Situată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Un total de 377 dormitoare sunt disponibile în incintă. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Hilton Adelaide oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Salonul de luat masa îi invită pe călători să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Iubitorii de sport pot profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această unitate de cazare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hilton Adelaide 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Adelaide?

1. International (Adelaide, Australia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!