Hills Sarajevo Congress&Termal Spa Resort din Sarajevo

Butmirska cesta, 18

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hills Sarajevo Congress&Termal Spa Resort.

Detalii cazare

Acest hotel luxos, perfect ca destinație de familie, este situat în Sarajevo. Cuibărit la 10. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 2. 0 kilometru(i). Cele 330 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Acest hotel a fost construit în anul 2016. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Hills Sarajevo Congress & Termal SPA Resort nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hills Sarajevo Congress & Termal SPA Resort. Vizitatorii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Călătorii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Călătorii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în unitate de cazare. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hills Sarajevo Congress&Termal Spa Resort 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarajevo?

1. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

2 km

2. International (Mostar, Bosnia-Herzegovina)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp