Hestia Hotel Jugend din Riga

Pulkve A Brie A Iela, 11

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hestia Hotel Jugend.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Riga. Cuibărită la doar câțiva pași de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi numeroase stații de transport public la o distanță de 2. 0 kilometru(i). Un total de 88 unităţi de cazare sunt disponibile la Hestia Hotel Jugend pentru confortul oaspeţilor. Hestia Hotel Jugend include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Călătorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Acest hotel durabil ecologic a obţinut certificarea . Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hestia Hotel Jugend 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riga?

1. Riga Intl (Riga, Letonia)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Letonia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !