Helnan Chellah Rabat Hotel&Spa din Rabat

2 RUE D'IFNI, 5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Helnan Chellah Rabat Hotel&Spa.

Detalii cazare

Această proprietate oferă un total de 126 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost restructurată în anul 2004. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Helnan Chellah Rabat Hotel & SPA. Helnan Chellah Rabat Hotel & SPA dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Există o parcare la Helnan Chellah Rabat Hotel & SPA. Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, cei care stau în această clădire pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Helnan Chellah Rabat Hotel & SPA. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Helnan Chellah Rabat Hotel&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rabat?

1. Sale (Rabat, Maroc)

7 km

2. Anfa (Casablanca, Maroc)

91 km

3. Mohammed V (Casablanca, Maroc)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !