Heartland Hotel Auckland Airport din Auckland

14 AIRPARK DRIVE, 14

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Heartland Hotel Auckland Airport.

Detalii cazare

Cele 142 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Heartland Hotel Auckland Airport oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Heartland Hotel Auckland Airport oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Heartland Hotel Auckland Airport dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Heartland Hotel Auckland Airport poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Heartland Hotel Auckland Airport 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Auckland?

1. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

2 km

2. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !