Heart Of Nature Srakovcic din Zagreb

GORICA LIPNICKA, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Heart Of Nature Srakovcic.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Karlovac. Cuibărită la 6. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 23. 0 kilometru(i) de hotel. Incinta numără 20 camere de oaspeți primitoare. Heart Of Nature Srakovcic a fost construit în anul 2008. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Heart Of Nature Srakovcic nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare. Călătorii se pot folosi de serviciul de transfer la aeroport. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Unele dintre aceste servicii ale Heart Of Nature Srakovcic pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Heart Of Nature Srakovcic 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zagreb?

1. Pleso (Zagreb, Croatia)

54 km

2. Rijeka (Rijeka, Croatia)

74 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !