Hawthorn Suites By Wyndham Naples din Naples

3557 Pine Ridge Road, 3557

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hawthorn Suites By Wyndham Naples.

Detalii cazare

Poziționată la 8 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1500 kilometru(i) de hotel. Hotelul se află la 4 metri de cea mai apropiată plajă. Unitatea de cazare cuprinde un total de 84 camere de oaspeți confortabile. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Hawthorn Suites By Wyndham Naples oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullMai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Hawthorn Suites By Wyndham Naples dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Cei care stau în această clădire se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul din incintă. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi oaspeţii. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hawthorn Suites By Wyndham Naples 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Naples?

1. Naples (Naples, Statele Unite ale Americii / SUA)

7 km

2. Marco Island (Marco Island, Statele Unite ale Americii / SUA)

24 km

3. Sw Florida (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

34 km

4. Page Field (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

43 km

5. Charlotte C (Punta Gorda, Statele Unite ale Americii / SUA)

81 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp