Haven Riviera Cancun Resort&Spa din Cancun

CARRETERA FEDERAL 307, CHETUMAL - PUERTO JUAREZ KM

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Haven Riviera Cancun Resort&Spa.

Detalii cazare

Amplasat în Downtown, acest hotel confortabil este exclusiv pentru adulți. Acest hotel dispune de 333 dormitoare confortabile. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2017. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă o parcare la Haven Riviera Cancun Resort & Spa. Această proprietate promovează o politică durabilă. Cei care stau în această clădire se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. Se oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de toate aspectele vizitei lor. Oferta variată de divertisment oferită la Haven Riviera Cancun Resort & Spa asigură faptul că oaspeţii săi se vor bucura din plin de şedere. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Haven Riviera Cancun Resort&Spa 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cancun?

1. Cancun (Cancun, Mexic)

9 km

2. Isla Mujeres (Isla Mujeres, Mexic)

32 km

3. Playa Del Carmen (Playa del Carmen, Mexic)

46 km

4. Cozumel (Cozumel, Mexic)

51 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp