Harrys Home Hotel Graz din Graz

Pachern Hauptstraße, 95

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Harry's Home Hotel Graz.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Graz. La 20 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 11. 0 kilometru(i). Harry's Home Hotel Graz numără un total de 69 camere de oaspeţi. Harry's Home Hotel Graz a fost construit în anul 2006. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Această unitate de cazare oferă zone publice uşor accesibile şi dispune de 2 unităţi de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Harry's Home Hotel Graz oferă un serviciu de transfer la aeroport. Harry's Home Hotel Graz dispune de o gamă variată de experienţe culinare. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Harry's Home Hotel Graz 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Graz?

1. Graz (Graz, Austria)

7 km

2. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

64 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !