Harmony din Sarajevo

VRBASKA, 26 G

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Harmony.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este situat în Sarajevo. Situată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 600 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 5. 0 kilometru(i). Această reședință confortabilă garantează o şedere liniştită, deoarece dispune de doar 15 camere de oaspeți. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Proprietatea dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Harmony 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarajevo?

1. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

5 km

2. International (Mostar, Bosnia-Herzegovina)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp