Handels Hotel Temple Bar din Dublin

FISHAMBLE STREET, 16-18

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Handels Hotel Temple Bar.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în St Stephen's Green. Situată la 50 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4. 5 kilometru(i) de proprietate. Hotelul se află la 24. 0 kilometru(i) de pârtii. La 150 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 6. 0 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 14. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 4. 0 kilometru(i) de port. Un total de 40 dormitoare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Handel's Hotel s-a bucurat de renovare în anul 2020. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Handel's Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dublin?

1. Dublin International (Dublin, Irlanda)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Irlanda?