Hanairodori No Yado Kayuu din Wakayama

2906 Higashimuro-gun, Taiji

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hanairodori No Yado Kayuu.

Detalii cazare

Hanairotoridorino Yado Kayuu Ryokan cu cele 4 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Wakayama. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Facilități cum ar fi staţie încărcare auto electrice, închiriere modem wi-fi portabil, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, restaurant sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă prosoape, dulap, papuci, televizor ecran plat, sofa pentru a asigura o noapte liniștită. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt baie termală, teren de golf (la faţa locului), piscină exterioară, spa, piscină (copii). Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Wakayama, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Hanairotoridorino Yado Kayuu Ryokan.

Nume cazare de la furnizor: Hanairodori No Yado Kayuu 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wakayama?

1. Shirahama (Shirahama, Japonia)

54 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!