Han Hsien International Hotel din Kaohsiung

No. 33, Sihwei 3rd Road, Kaohsiung

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Han Hsien International Hotel.

Detalii cazare

Oprițivă la Han Hsien International Hotel să descoperiți minunile orașului Kaohsiung. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, facilităţi pentru turişti cu handicap, Wi-Fi în zone publice, parcare cu valet, parcare auto, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi rack pentru haine, sufragerie separată, televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit). Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Han Hsien International Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Kaohsiung.

Nume cazare de la furnizor: Han Hsien International Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kaohsiung?

1. Kaohsiung Intl (Kaohsiung, Taiwan)

6 km

2. Pingtung (Pingtung, Taiwan)

20 km

3. Tainan (Tainan, Taiwan)

37 km

4. Hengchun (Hengchun, Taiwan)

78 km

5. Taitung (Taitung, Taiwan)

89 km

6. Chiayi (Chiayi, Taiwan)

92 km

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!