Hampton Inn Tulsa/Broken Arrow din Tulsa

W. Albany Street, 2300

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn Tulsa/Broken Arrow.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Broken Arrow. Hampton Inn Tulsa/Broken Arrow dispune de un total de 80 camere. Hampton Inn Tulsa/Broken Arrow oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hampton Inn Tulsa/Broken Arrow. nullCălătorii pot profita de parcare. Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Această unitate de cazare oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că călătorii se bucură de toate aspectele vizitei lor. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn Tulsa/Broken Arrow 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tulsa?

1. Tulsa Intl (Tulsa, Statele Unite ale Americii / SUA)

14 km

2. R Lloyd Jones (Tulsa, Statele Unite ale Americii / SUA)

16 km

3. Bartlesville (Bartlesville, Statele Unite ale Americii / SUA)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !