Hampton Inn Tiffin din Fremont

2492 St. Rt. 231

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn Tiffin.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Fremont. Cele 65 unități de cazare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2017. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Recepţia este deschisă 24/7. nullExistă o parcare la Hampton Inn Tiffin. Cei care stau în această clădire sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. Cei care stau în această clădire vor putea face sport şi se vor putea păstra în formă pe durata şederii lor graţie facilităţilor şi activităţilor sportive oferite. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn Tiffin 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fremont?

1. Galion (Galion, Statele Unite ale Americii / SUA)

47 km

2. Lahm Mncp (Mansfield, Statele Unite ale Americii / SUA)

63 km

3. Express (Toledo, Statele Unite ale Americii / SUA)

76 km

4. Allen County (Lima, Statele Unite ale Americii / SUA)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !