Hampton Inn&Suites Watertown din Watertown

2720 9th Avenue SE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn&Suites Watertown.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Watertown. Un total de 85 unităţi de cazare sunt disponibile la Hampton Inn & Suites Watertown pentru confortul oaspeţilor. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această proprietate. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hampton Inn & Suites Watertown. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această unitate de cazare, ideală pentru călătoriile de afaceri. Unele dintre aceste servicii ale Hampton Inn & Suites Watertown pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn&Suites Watertown 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Watertown?

1. Watertown (Watertown, Statele Unite ale Americii / SUA)

7 km

2. Brookings (Brookings, Statele Unite ale Americii / SUA)

67 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !