Hampton Inn&Suites Tulsa North/Owasso din Tulsa

9009 North 121st East Avenue

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn&Suites Tulsa North/Owasso.

Detalii cazare

Un total de 103 unităţi de cazare sunt disponibile la Hampton Inn & Suites Tulsa North/Owasso pentru confortul oaspeţilor. Hampton Inn & Suites Tulsa North/Owasso include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Hampton Inn & Suites Tulsa North/Owasso. nullExistă o parcare la Hampton Inn & Suites Tulsa North/Owasso. Această unitate de cazare durabilă ecologic a obţinut certificarea . Această unitate de cazare dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn&Suites Tulsa North/Owasso 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tulsa?

1. Tulsa Intl (Tulsa, Statele Unite ale Americii / SUA)

11 km

2. R Lloyd Jones (Tulsa, Statele Unite ale Americii / SUA)

30 km

3. Bartlesville (Bartlesville, Statele Unite ale Americii / SUA)

54 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !