Hampton Inn&Suites Phenix City-Columbus Area din Columbus

620 Martin Luther King Jr. Parkway

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn&Suites Phenix City-Columbus Area.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Columbus Area. Această unitate de cazare oferă un total de 81 unităţi de cazare. În plus, la hotel este disponibil accesul Wi-Fi. Hampton Inn & Suites Phenix City - Columbus Area oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hampton Inn & Suites Phenix City - Columbus Area nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullOaspeţii pot profita de parcare. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Acest hotel dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn&Suites Phenix City-Columbus Area 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Columbus?

1. Auburn Opelika (Auburn, Statele Unite ale Americii / SUA)

43 km

2. Calloway (La Grange, Statele Unite ale Americii / SUA)

61 km

3. Sharpe Field (Tuskegee, Statele Unite ale Americii / SUA)

71 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !