Hampton Inn&Suites Convention Ctr din New Orleans

CONVENTION CENTER BLVD., 1201

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn&Suites Convention Ctr.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Convention Center. Hampton Inn & Suites New Orleans-Convention Center dispune de un total de 288 camere de oaspeţi. Acest hotel a fost recondiţionat în anul 2005. Reşedinţa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Clienţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Hampton Inn & Suites New Orleans-Convention Center nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullnullAceastă unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Clienţii se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul proprietăţii. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn&Suites New Orleans-Convention Center 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de New Orleans?

1. Lakefront (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

11 km

2. L Armstrong Intl (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

19 km

3. Terrebonne (Houma, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp