Hampton Inn&Suites Big Spring din Midland

Interstate 20 Frontage Road, 805

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn&Suites Big Spring.

Detalii cazare

Acest hotel încântător se găsește în Midland area. Această proprietate dispune de 85 camere confortabile. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeți. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullHampton Inn & Suites Big Spring furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Această reşedinţă dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre aceste servicii ale Hampton Inn & Suites Big Spring pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn&Suites Big Spring 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Midland?

1. Howard County (Big Spring, Statele Unite ale Americii / SUA)

4 km

2. Odessa (Midland, Statele Unite ale Americii / SUA)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !