Hampton Inn Portland/Clackamas din Portland

9040 SE Adams

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn Portland/Clackamas.

Detalii cazare

Un total de 113 camere sunt disponibile la Hampton Inn Portland/Clackamas pentru confortul oaspeţilor. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Hampton Inn Portland/Clackamas oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Hampton Inn Portland/Clackamas nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Hampton Inn Portland/Clackamas. Această proprietate are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Cei care doresc să se deconecteze de la rutină pot folosi facilităţile de întreţinere şi relaxare puse la dispoziţie de proprietate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn Portland/Clackamas 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Portland?

1. Portland Intl (Portland, Statele Unite ale Americii / SUA)

19 km

2. Mcnary Field (Salem, Statele Unite ale Americii / SUA)

65 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !