Hampton Inn Olive Branch din Memphis

6830 Crumpler Blvd., 6830

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn Olive Branch.

Detalii cazare

Proprietatea dispune de un total de 111 unităţi de cazare. Cei care stau la această proprietate pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullOaspeţii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Hampton Inn Olive Branch dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn Olive Branch 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Memphis?

1. Memphis Intl (Memphis, Statele Unite ale Americii / SUA)

14 km

2. Tunica Municipal (Tunica, Statele Unite ale Americii / SUA)

54 km

3. University Oxford (Oxford, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !