Hampton Inn Kuttawa/Eddyville din Paducah

Days Inn Drive, 62

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn Kuttawa/Eddyville.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Kuttawa Area. Reşedinţa dispune de un total de 62 camere de oaspeți. Călătorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCei care stau în această clădire pot profita de parcare. Această reşedinţă a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Hampton Inn Kuttawa/Eddyville oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. Hampton Inn Kuttawa/Eddyville poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn Kuttawa/Eddyville 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Paducah?

1. Calloway County (Murray, Statele Unite ale Americii / SUA)

50 km

2. Barkley Regional (Paducah, Statele Unite ale Americii / SUA)

56 km

3. Outlaw Fiel (Clarksville, Statele Unite ale Americii / SUA)

80 km

4. Henry County (Paris, Statele Unite ale Americii / SUA)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !