Hampton Inn Ft. Smith din Fort Smith

6201-C Rogers Avenue

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn Ft. Smith.

Detalii cazare

Numărul total de unități de cazare este de 178. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Hampton Inn Ft. Smith oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Clienţii se pot bucura de opţiunile de divertisment ale proprietăţii. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn Ft. Smith 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fort Smith?

1. Fort Smith Mnpl (Fort Smith, Statele Unite ale Americii / SUA)

2 km

2. Mncpl (Springdale, Statele Unite ale Americii / SUA)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !