Hampton Inn Birch Run/Frankenmuth din Saginaw

Tiffany Blvd., 12130

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton Inn Birch Run/Frankenmuth.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Saginaw Area. Hampton Inn Birch Run/Frankenmuth numără un total de 89 unităţi de cazare. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Hampton Inn Birch Run/Frankenmuth nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullFacilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această reşedinţă este loială practicilor durabile ecologice. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această unitate de cazare, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Clienţii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Hampton Inn Birch Run/Frankenmuth. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hampton Inn Birch Run/Frankenmuth 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Saginaw?

1. Bishop (Flint, Statele Unite ale Americii / SUA)

30 km

2. Tri City (Saginaw, Statele Unite ale Americii / SUA)

40 km

3. Pontiac (Pontiac, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

4. Capital City (Lansing, Statele Unite ale Americii / SUA)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !