Hampton By Hilton Cali din Cali

Av. Colombia No. 1A Oeste - 35

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hampton By Hilton Cali.

Detalii cazare

Situat la 400 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Călătorii vor găsi aeroportul la 28. 0 kilometru(i). null Vizitatorii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Acest hotel oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Hampton by Hilton Cali furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Hampton by Hilton Cali promovează o politică durabilă. Acest hotel dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Hampton By Hilton Cali 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cali?

1. Alfonso B Aragon (Cali, Columbia)

19 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !