Hamilton Motor Inn din Brisbane

422 Kingsford Smith Drive, Hamilton, 422

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Hamilton Motor Inn.

Detalii cazare

Hamilton Motor Inn este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Brisbane. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, laundromat, servicii taxi, expres check-in/check-out, depozitare bagaje. Televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, birou pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi teren de golf (maxim la 3 km), grădină. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Brisbane, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Hamilton Motor Inn.

Nume cazare de la furnizor: Hamilton Motor Inn 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Brisbane?

1. Brisbane (Brisbane, Australia)

8 km

2. Southport (Southport, Australia)

68 km

3. Caloundra (Caloundra, Australia)

71 km

4. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

91 km

5. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

92 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?