H4 Hotel Solothurn din Solothurn

SCHANZLISTRASSE, 5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul H4 Hotel Solothurn.

Detalii cazare

Incinta numără 94 camere de oaspeți primitoare. Această reşedinţă a fost recondiţionată integral în anul 2006. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Recepţia este deschisă 24/7. H4 Hotel Solothurn dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această unitate de cazare este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Cei care stau în această clădire se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. Călătorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă.

Nume cazare de la furnizor: H4 Hotel Solothurn 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Solothurn?

1. Belp (Berna, Elvetia)

32 km

2. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

43 km

3. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

43 km

4. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?