Guangzhou Marriott Hotel Tianhe din Guangzhou / Canton

No 228 Tianhe Road Tianhe Dis, Guangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Guangzhou Marriott Hotel Tianhe.

Detalii cazare

Această proprietate dispune de 319 dormitoare. Vizitatorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Graţie gamei variate de facilităţi de întreţinere, cei care stau la această proprietate au posibilitatea să se răsfeţe pe parcursul şederii. Salonul de luat masa îi invită pe toți cei care stau în această unitate de cazare să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Această unitate de cazare dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Guangzhou Marriott Hotel Tianhe 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Guangzhou / Canton?

1. Baiyun Intl (Guangzhou / Canton, China)

29 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp