Guane din Bucaramanga

CALLE 34, 22-72

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Guane.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Bucaramanga. Principalele zone de distracție se află în apropiere de hotel. Călătorii vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Călătorii vor găsi aeroportul la 1000 metri. Această proprietate dispune de 54 unităţi de cazare confortabile. Această proprietate s-a bucurat de renovare în anul 2013. Recepţia nu este deschisă 24h din 24h. Guane dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Guane. Oaspeţii se pot destinde şi îşi pot reîncărca bateriile la facilităţile de întreţinere şi relaxare ale reşedinţei. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Guane poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Guane 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucaramanga?

1. Palo Negro (Bucaramanga, Columbia)

6 km

2. Variguies (Barrancabermeja, Columbia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !