Green World Taipei Station din Taipei

No. 21, Section 1, Chongqing South Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Green World Taipei Station.

Detalii cazare

Green World Station Hotel este o alegere populară între călători în orașul Taipei, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. WiFi gratuit în toate camerele, servicii taxi, 24-ore recepţie, expres check-in/check-out, depozitare bagaje sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, prosoape, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători pentru a asigura o noapte liniștită. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Green World Station Hotel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Taipei.

Nume cazare de la furnizor: Green World Taipei Station 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

4 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

27 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !