Green World Linsen din Taipei

No.617, Linsen N. Rd., 617

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Green World Linsen.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Taipei, Green World Hotel Linsen vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Relaxați-vă în camerele de oaspeți confortabile, dintre care unele oferă televizor ecran plat, covoare, rack pentru haine, papuci, prosoape. Hotelul oferă diferite posibilități de recreere. Comoditatea și comfortul face ca Green World Hotel Linsen să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Taipei.

Nume cazare de la furnizor: Green World Linsen 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

2 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

28 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !