Grandium Hotel Prague din Praga

POLITICKYCH VEZNU, 913/12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grandium Hotel Prague.

Detalii cazare

Cuibărit la 150 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Această proprietate dispune de 365 dormitoare confortabile. Anul construcţiei acestui hotel este 2006. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Pentru confortul oaspeţilor, Grandium Hotel Prague oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Grandium Hotel Prague. În această incintă, sunt disponibile 2 camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Spaţiile comune sunt, de asemenea, accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare la Grandium Hotel Prague. Cei care stau în această clădire sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Oaspeţii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Grandium Hotel Prague se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Această proprietate se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Grandium Hotel Prague 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Praga?

1. Ruzyne (Praga, Cehia)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Cehia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !