Grand Sapphire din Almaty

Dostyk avenue, 32, 32

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Sapphire.

Detalii cazare

Principalele zone de distracție se află la 2000 kilometru(i) de proprietate. La 2000 kilometru(i), oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 20000 kilometru(i). Grand Sapphire dispune de un total de 50 camere de oaspeţi. Grand Sapphire a fost construit în anul 2014. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Grand Sapphire. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Grand Sapphire. Oaspeţii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Călătorii se pot destinde şi revigora în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această unitate de cazare este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Grand Sapphire poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Sapphire 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Almaty?

1. International (Almaty, Kazakhstan)

11 km

Care sunt conditiile de intrare in Kazakhstan?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !