Grand Nikko Tokyo Daiba din Tokyo

港区台場2-6-1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Nikko Tokyo Daiba.

Detalii cazare

Grand Nikko Tokyo Daiba cu cele 4.5 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Tokyo. Atât călătorii în scop de afaceri cât și turiștii se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui loc de cazare. WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, purificator aer, covoare, ness gratuit, ceai gratuit. Pentru a îmbunătăți sejurul oaspeților, locul de cazare oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină exterioară, piscină interioară. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Tokyo sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Grand Nikko Tokyo Daiba.

Nume cazare de la furnizor: Grand Nikko Tokyo Daiba 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tokyo?

1. Haneda (Tokyo, Japonia)

8 km

2. Narita (Tokyo, Japonia)

57 km

3. Ibaraki (Ibaraki, Japonia)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp