Grand Lido Negril Au Naturel Resort din Negril

Norman Manley Boulevard, P.O. Box 88, A1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Lido Negril Au Naturel Resort.

Detalii cazare

Situată la 4. 8 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Această unitate de cazare oferă un total de 26 unităţi de cazare. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Din nefericire, nu există dormitoare în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. La această reşedinţă, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Există o parcare. Totodată, Grand Lido Negril a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare în această reşedinţă care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Salonul de luat masa serveşte feluri de mâncare somptuoase într-o atmosferă plină de eleganţă. Toți cei care stau în această unitate de cazare se vor bucura de o şedere plăcută aici, având la îndemână o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Iubitorii de sport pot profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite în această proprietate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Grand Lido Negril 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Negril?

1. Negril (Negril, Jamaica)

0 km

2. Sangster Intl (Montego Bay, Jamaica)

47 km

Care sunt conditiile de intrare in Jamaica?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !