Grand Hotel Union din Ljublijana

Miklosiceva Cesta, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Union.

Detalii cazare

Cuibărit la doar câțiva pași de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Un total de 111 camere de oaspeţi sunt disponibile la Grand Hotel Union Eurostars pentru confortul oaspeţilor. Grand Hotel Union Eurostars a fost complet renovat în anul 2021. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Acestei unităţi de cazare i-a fost acordată certificarea . Clienţii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Grand Hotel Union Eurostars. În ceea ce priveşte relaxarea, călătorii vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Grand Hotel Union Eurostars poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Union Eurostars 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ljublijana?

1. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

20 km

2. Klagenfurt (Klagenfurt, Austria)

67 km

3. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

82 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

92 km

5. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !