Grand Hotel Telese din Benevento

Via Cerreto, 1 4

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Telese.

Detalii cazare

Un total de 70 camere sunt disponibile în incintă. Această reşedinţă datează din anul 1891 şi a fost complet renovată în anul 2019. Vizitatorii se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale hotelului. Pentru confortul oaspeţilor, acest hotel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La această unitate de cazare, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Clienţii pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Această proprietate oferă o gamă largă de experienţe culinare. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, călătorii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre aceste servicii ale Grand Hotel Telese pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Telese 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Benevento?

1. Capodichino Airport (Napoli, Italia)

44 km

2. Harbour (Sorrento, Italia)

68 km

3. Pontecagnano (Salerno, Italia)

74 km

4. Harbour (Ischia, Italia)

75 km

5. Harbour (Capri - oras, Italia)

79 km

6. Gino Lisa (Foggia, Italia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Italia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp