Grand Hotel Oslo By Scandic din Oslo

Karl Johans gate, 31

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Oslo By Scandic.

Detalii cazare

Cuibărită la 100 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 1000 kilometru(i) de principalele conexiuni de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 37100 kilometru(i). Hotelul este la 500 metri de port. Această unitate de cazare oferă un total de 283 dormitoare. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. nullGrand Hotel Oslo by Scandic furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Toți cei care stau în această unitate de cazare sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Oslo By Scandic 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Oslo?

1. Gardermoen (Oslo, Norvegia)

36 km

2. Moss Rygge (Oslo, Norvegia)

59 km

3. Sandefjord Torp (Oslo, Norvegia)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Norvegia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp