Grand Hotel Kempinski Riga din Riga

Aspazijas Bulvaris 22, 22

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Kempinski Riga.

Detalii cazare

null Acest hotel a fost ultima oară renovat în anul 2017. Grand Hotel Kempinski Riga include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Grand Hotel Kempinski Riga nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullnullAceastă reşedinţă este prietenoasă cu mediul. Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această reşedinţă, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Grand Hotel Kempinski Riga, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Această proprietate oferă o gamă largă de experienţe culinare pentru a se asigura de faptul că călătorii se bucură de toate aspectele vizitei lor. Călătorii se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul proprietăţii. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Kempinski Riga 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Riga?

1. Riga Intl (Riga, Letonia)

8 km

Care sunt conditiile de intrare in Letonia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !