Grand Hotel Kadri din Beirut

BRAZIL STREET, POBOX 27

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Kadri.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel uimitor este localizat în Zahle. Poziționat la 100 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Un total de 104 camere de oaspeţi sunt disponibile la Grand Hotel Kadri pentru confortul oaspeţilor. Grand Hotel Kadri s-a bucurat de renovare în anul 2010. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Grand Hotel Kadri oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Cei care stau în această clădire se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor pentru confortul acestora. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Kadri 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Beirut?

1. Rafic Hariri Intl (Beirut, Liban)

37 km

2. Damascus Intl (Damasc, Siria)

74 km

3. Rene Mouawad Ab (Tripoli, Liban)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Liban?