Grand Hotel Continental din Bucuresti

TripAdvisor, nota 4.5

56 Victoriei Avenue, Bucharest

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Continental.

Detalii cazare

Poziționat la 50 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Incinta numără 59 camere de oaspeți primitoare. Acest hotel a fost construit în anul 1886 şi renovat în anul 2009. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. nullAceastă unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Oferta de întreţinere şi relaxare de la hotel asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Continental 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucuresti?

1. Baneasa Aurel Vlaicu (Bucuresti, Romania)

6 km

2. Henri Coanda (Bucuresti, Romania)

14 km

3. Polkovnik Lambrinovo (Silistra, Bulgaria)

95 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !