Grand Hotel Amrath Kurhaus din Haga

Gevers Deynootplein, 30

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Hotel Amrath Kurhaus.

Detalii cazare

null Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2009. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullClienţii sunt bineveniţi la acest hotel ecologic. În ceea ce priveşte relaxarea, cei care stau în această clădire vor fi răsfăţaţi cu o gamă variată de oportunităţi de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Acest hotel oferă o gamă largă de experienţe culinare. Clienţii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Grand Hotel Amrath Kurhaus The Hague Scheveningen 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Haga?

1. Rotterdam (Rotterdam, Olanda)

20 km

2. Schiphol Airport (Amsterdam, Olanda)

38 km

Care sunt conditiile de intrare in Olanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !