Grand Central Hotel Shanghai din Shanghai

505 Jiujiang Road, Shanghai

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Grand Central Hotel Shanghai.

Detalii cazare

Grand Central Hotel Shanghai cu cele 5 stele vă oferă confort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Shanghai. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, check in/check out privat, 24-ore recepţie sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Camerele de oaspeți sunt echipate cu toate facilitățile necesare ca să aveți un somn nocturn liniștit. În unele camere, oaspeții pot regăsi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, saună, piscină interioară, spa. Grand Central Hotel Shanghai este o alegere excelentă de unde puteți explora Shanghai sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Grand Central Hotel Shanghai 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shanghai?

1. Hongqiao Intl (Shanghai, China)

13 km

2. Pudong Intl (Shanghai, China)

31 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp