Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive din Varadero

Calle 7 entre Av. Kawama y Playa

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive.

Detalii cazare

Această reşedinţă dispune de 292 dormitoare confortabile. Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive s-a bucurat de renovare în anul 1998. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă în spaţiile publice. Vizitatorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Acest hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această unitate de cazare este loială practicilor durabile ecologice. Persoanele mai active vor avea posibilitatea să practice numeroase sporturi şi activităţi în această reşedinţă. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Gran Caribe Villa Tortuga All Inclusive 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt conditiile de intrare in Cuba?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !