Gosset din Bruxelles

Alfons Gossetlaan, 52

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Gosset.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Brussels. Situat la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 200 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Hotelul dispune de un total de 48 camere. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2015. Gosset oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Gosset oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Acest hotel dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Călătorii îşi vor umple ziua de energie cu felurile de mâncare delicioase servite la diversele opţiuni gastronomice.

Nume cazare de la furnizor: Gosset 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bruxelles?

1. Brussels Airport (Bruxelles, Belgia)

14 km

2. International (Antwerp, Belgia)

36 km

3. Brussels S Charleroi (Bruxelles, Belgia)

47 km

4. Wevelgem (Kortrijk, Belgia)

73 km

5. Airport (Liege, Belgia)

87 km

6. Lesquin (Lille, Franta)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Belgia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!