Golf Du Medoc Hotel Et Spa-Mgallery din Bordeaux

Chemin de Courmateau, N/A

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Golf Du Medoc Hotel Et Spa-Mgallery.

Detalii cazare

Călătorii pot accesa mijloacele de transport public la o distanță de 7. 0 kilometru(i). Vizitatorii vor găsi aeroportul la 13. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare dispune de un total de 79 camere de oaspeți. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Totodată, Golf Du Medoc Hotel Et Spa- MGallery a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Reşedinţa dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Oaspeţii vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Golf Du Medoc Hotel Et Spa-Mgallery 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bordeaux?

1. Merignac (Bordeaux, Franta)

12 km

2. Medis (Royan, Franta)

78 km

3. Chateaubernard (Cognac, Franta)

84 km

4. Roumaniere (Bergerac, Franta)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !