Golden Tulip Zira Belgrade din Belgrad

RUZVELTOVA, 35

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Golden Tulip Zira Belgrade.

Detalii cazare

Poziționată la 2. 2 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 2. 9 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 15. 1 kilometru(i). Un total de 125 dormitoare sunt disponibile la Golden Tulip Zira pentru confortul oaspeţilor. Golden Tulip Zira a fost construit în anul 2008. Clienţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Acest hotel este prietenos cu mediul. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Călătorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Golden Tulip Zira. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Opţiunea gastronomică a proprietăţii îi va încânta pe vizitatori cu o bucătărie rafinată şi cu o ambianţă fermecătoare. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Golden Tulip Zira 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Belgrad?

1. Nikola Tesla (Belgrad, Serbia)

15 km

Care sunt conditiile de intrare in Serbia?