Golden Gate Suites din Dumaguete

Dr. V. Locsin Street, Dumaguete

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Golden Gate Suites.

Detalii cazare

Golden Gate Suites este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Dumaguete. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie, depozitare bagaje. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, rack pentru haine, aşternuturi, oglindă, prosoape. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi masaj. Golden Gate Suites este o alegere excelentă de unde puteți explora Dumaguete sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Golden Gate Suites 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dumaguete?

1. Dumaguete (Dumaguete, Filipine)

3 km

2. Tagbilaran (Tagbilaran, Filipine)

71 km

3. Dipolog (Dipolog, Filipine)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Filipine?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%